Sortirna linija pri KLH uspešno prestala testiranja

Nova linija kalibriranja in sortiranja rezanega lesa, ki vključuje predskobeljnik Stratoplan z aktivnim plavanjem vertikalnih osi, osem etažni zalogovnik za shranjevanje desk po kakovostnih razredih glede na surovino, oprema za skeniranje desk proizvajalca Microtec, oprema za zlaganje desk ter Ledinekov PC nadzorni sistem za vodenje izdelkov, ki je proizvod lastnega znanja, je 22. februarja z odliko prestala preizkus zmogljivosti pri podjetju KLH – Katsch na Muri. Testiranje sta vodila posluževalca na liniji podjetja KLH Massivholz GmbH, Max Wölfl in Christian Wallner, vodja izmene, pri preizkušnji pa so bili prisotni tudi predstavniki vodstva podjetja KLH, Mario Wagner, direktor, Gernot Knapp, vodja projektov in tehnoloških investicij in Erich Dorfer, vodja operative. Pri testiranju so bili prisotni tudi sodelavci podjetja Ledinek, konstrukterji, monterji, programerji ter vsi odgovorni vodje za ta projekt, na kar so bili pri podjetju KLH še posebej ponosni.

V podjetju Ledinek pa smo ponosni na uspešno predajo tako obsežnega projekta. Podjetje KLH Massivholz GmbH je pionir na področju proizvodnje križno lepljenih plošč (CLT), ki s svojim velikim vložkom v raziskave in razvoj ohranjajo vodilno mesto na področju CLT tehnologije.

Podjetje Ledinek s svojimi sodelavci se zahvaljuje vsem udeleženim pri podjetju KLH, za odlično sodelovanje pri projektu in se veselimo nadaljnjega sodelovanja!