VEZ ZA ŽIVLJENJE

Dolžinsko spajanje

Vez za življenje

Visoko produktivne rešitve za potrebe skobljanja in stiskanja na enem mestu, z natančno geometrijo obdelave in uporabo prave sile na različnih izdelkih. Stroji in linije za izdelavo dolžinskega spoja so mojstrovina na področju lesnoobdelovalne industrije. Skupek postopkov za izdelavo spoja – spoja, ki podpira naše domove in na katerega se lahko zanesemo. Zato je samo najboljše dovolj dobro.

Linije

Linije za izdelavo dolžinskega spoja iz masivnega lesa

Inovativne in individualne, visoko zmogljivostne rešitve za izdelavo posameznega dolžinskega spoja, z najvišjim faktorjem izkoriščenosti naprave ter optimalno obdelavo izdelka, za srednje velika in velika podjetja. Linije za izdelavo dolžinskega spoja za gradbene elemente iz masivnega lesa in lamel za izdelavo lepljenih nosilcev, plošč in dolžinsko spojenih desk.

Linije za izdelavo dolžinskega spoja iz masivnega lesa

Stroji

Eurozink Compact

Močen in kompakten stroj za dolžinsko spajanje za izdelavo masivnih konstrukcijskih elementov, z vgrajenimi novostmi za doseganje višje kapacitete pri manjših naročilih.

Eurozink Compact

Eurozink

Hiter sistem za izdelavo dolžinskega spoja s taktno prešo visoke moči za izdelavo konstrukcijskih elementov ter za spajanje lamel za lepljence.

Eurozink

Kontizink

Zmagovalec v zmogljivosti in natančnosti. Visoko zmogljivostni pretočni sistem rezkanja in stiskanja za izdelavo posameznega vertikalnega spoja iz lepljenega lesa.

Kontizink

Kontizink M / L

Visoko zmogljivi stroj za čelno spajanje s posebnim pretočnim sistemom rezkanja posameznih obdelovancev za izdelavo vertikalnega spoja pri visoki podajni hitrosti.

Kontizink M / L

Kontizink MH / LH

Izredno hiter pretočni sistem za izdelavo dolžinskega spoja za deske s horizontalnimi zaprtimi spoji .

Kontizink MH / LH

Kontizink H

Zanesljiv in učinkovit visoko produktivni sistem za izdelavo horizontalnega dolžinskega spoja s patentirano pretočno valjčno prešo za proizvodnjo desk za potrebe lesene gradnje in lepljenih elementov za križno lepljene plošče.

Kontizink H

X-CUT

Robustna prečna žaga za les večjih in manjših presekov.

X-CUT