Vrhunska tehnologija skobljanja

Skobljanje in profiliranje

Ledinekova vrhunska tehnologija skobljanja

Zaokrožena ponudba industrijskih profilirnih in skobeljnih strojev. Nadgradnja tehnologije z inovativnimi rešitvami; močni, ne samo v smislu visoke zmogljivosti motorjev, ampak tudi napredne programske opreme in dovršene strukture: robustna konstrukcija in sestavni deli vrhunske kakovosti, podkrepljeni z dolgoletnimi izkušnjami.

Stroji in celotne linije, zgrajeni z dolgo življenjsko dobo za kakovostno proizvodnjo. 

Linije

Skobeljne linije

Rešitve po meri kupca, mehanizacija, elektronska in programska oprema, vse pri enem dobavitelju. Optimiranje - sortiranje - predskobljanje – linije za izdelavo profila; za profiliran les ali za gradbeni les, manjše in velike.

Skobeljne linije

Stroji

Stratoplan

Robustni skobeljni stroj vrhunske kakovosti z inovativno zgradbo in sistemom menjave orordja. Stratoplan je sinonim za hitrost in kakovost na področju skobljanja.

Stratoplan

Superplan

Visoko zmogljivi skobeljni in profilirni stroj za doseganje popolnoma gladke skobljane površine in izdelavo zahtevnih profilov pri najvišji hitrosti pomika.

Superplan

Multiplan

Večstranski, visokozmogljiv stroj za učinkovito in prilagodljivo proizvodnjo skobljanih in profiliranih izdelkov s čisto in gladko skobljano površino.

Multiplan

Superles

Vrhunski široki robustni skobeljnik za tramove z inovativnim sistemom menjave orodja za potrebeprilagodljive proizvodnje.

Superles

Europlan

Univerzalni skobeljnik za prilagodljivo proizvodnjo skobjanih desk in tramov.

Europlan

Rotoles

Inovativni način skobljanja, ki omogoča vse zahtevane učinke skobljanja lepljenega lesa, kot so vrhunska natančnost in popolna obdelava poškodovanih predelov.

Rotoles

Splitcut

Žaga z dvojnim vertikalnim vretenom za horizontalno žaganje debelejših kosov lesa.

Splitcut

Pomožna / dodatna oprema

Vse, kar potrebuje vaš skobeljnik. Orodje, brusilni stroji, naprave za nastavljanje, oprema za čiščenje in še mnogo več.

Pomožna / dodatna oprema