Ledinek servis


Redni vzdrževalni servis in pregled

Skrbimo za vašo opremo, za dolgo življenjsko dobo in vrhunsko zmogljivost vaše opreme, predelava in nadgradnja, diagnostika.


Urgentni posegi

Nobena razdalja ni predaleč. Strankam nudimo pomoč v nepredvidenih situacijah in v najkrajšem možnem času pridemo, popravimo ali zamenjamo potreben del in odpravimo napako.


Tehnična podpora

Pomagamo pri dvigu in optimizaciji proizvodnje, svetujemo in nudimo podporo vzdrževalcem in posluževalcem.

Rezervni deli

Visoko kakovostni originalni LEDINEK rezervni deli, narejeni v domači proizvodnji. Kot strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami na področju mehanske obdelave izdelamo vreteno, skobeljno glavo, ali drug del za usklajeno delovanje stroja in doseganje zagotovljene kakovosti obdelave skozi celo življenjsko dobo stroja.


Šolanje operaterjev

Vrhunska oprema potrebuje tudi vrhunsko osebje za delo, zato ob zagonu izvajamo tudi šolanje in usposabljanje operaterjev za delo na strojih in linijah.

Pomoč na daljavo

Pomoč na daljavo; iskanje in odprava napak.  Naš servisni strokovnjak vam nudi pomoč in svetovanje po telefonu, ali pa se naš programer z vami poveže online in pomaga odpraviti zastoj v proizvodnji ali drugo težavo.Popravila

Z veliko znanja in dolgoletnimi izkušnjami naši strokovnjaki mehaniki popravijo rabljen del in mu povrnejo začetno kakovost (original quality, as good as new) za brezhibno delovanje vašega stroja.

Obnova rabljenih strojev

Ni vse rabljeno za odpad. Znanja različnih strok, ki jih združujejo naši mehaniki, električarji in inženirji nam omogočajo suveren pristop tudi k rabljeni opremi. Stroj v celoti pregledamo, zamenjamo dele, napeljavo, po potrebi nadgradimo opremo in na koncu osvežimo barvo. Vaš rabljeni stroj bo zasijal kot nov.