O NAS

Z inovativnim pristopom soustvarjamo svetovne trende

Pod blagovno znamko LEDINEK se predstavljajo štiri podjetja; Ledinek Engineering d.o.o., Lestro Ledinek d.o.o., Ledinek Maschinen und Anlagen GmbH in Ledinek-TECH Vertriebs Gmbh. Z visoko stopnjo multidisciplinarnih spretnosti in znanj, z našo predanostjo k inovativnosti in odkrivanju novih možnosti na področju tehnike, soustvarjamo podobo lesa v svetu. Izbiramo lastno pot na vrh in trdno verjamemo v to, kar počnemo. Kot strokovnjaki za dovršeno ploskovno obdelavo masivnega lesa, skobljanje in profiliranje, dolžinsko spajanje in lepljenje lesa, sprejemamo izzive sodobnega načina življenja in zagotavljamo vrhunsko tehnologijo naših izdelkov, od idejne zasnove ter konstruiranja, do dobave in montaže opreme. Naš športni duh nas vzpodbuja, da se nikoli ne predamo, ampak vztrajamo in poiščemo najboljšo rešitev za vsako našo stranko.

Ponosni smo na našo dolgoletno tradicijo družinske obrti iz katere smo zrasli v proizvajalca edinstvenih lesnoobdelovalnih strojev in linij, s katerimi lahko opremimo celoten proizvodni obrat . Z našimi izdelki smo prisotni na vseh kontinentih globalnega trga. Sledimo viziji postati inovator na globalni ravni ter soustvarjati svetovne trende na področju lesnoobdelovalne industrije.

INOVATIVNOST

Inovativnost, na kateri gradimo naše izdelke, je  že od nekdaj naš vodilni motiv. Drznemo si izzvati prihodnost. Ponosni smo na inovativni duh našega kolektiva in vedno znova izbiramo to pot.

MOČ

Poiščite navdih, da greste hitreje, da sežete dlje, da rušite rekorde. Znova in znova! To je skrivnost tistih, ki zmagujejo. V novi generaciji strojev Ledinek sta združeni moč in kakovost, ki vas bosta popeljali na vrh.

VZDRŽLJIVOST

Naši stroji so zgrajeni tako, da vzdržijo dlje in z lahkoto zmorejo delo tudi pod težkimi pogoji. Šibek člen bo popustil pod pretežkim bremenom, zato so naši stroji zgrajeni na trdnih temeljih, ki vedno vzdržijo.