Ligna 2019

Prihodnost je v razvoju

Vsaki dve leti potuje naša Ledinek ekipa 1000 km proti Severu, z namenom preveriti naš položaj v v svetovnem merilu ter predstaviti se še bolje kot pred dvema letoma. Seveda so za takšno odpravo potrebne dolge in temeljite priprave, veliko organiziranja na področju logistike, predvsem pa vztrajnost. Vse to lahko združimo pod skupnim imenovalcem sejem LIGNA.

Letos smo izbrali naš preizkušen program in razstavili naše najpomembnejše izdelke v kategorijah skobeljnih strojev, opreme za dolžinsko spajanje in stiskalnice: Multiplan skobeljni stroj s 4 vreteni kot osnova za celotno paleto strojev za skobljanje in profiliranje, rezkalno enota za izdelavo zobatega spoja ter pripadajočo stiskalnico iz linje Kontizink L. Na ogled je bila tudi enota naše nagrajena stiskalnice X-Press, kot jedro Ledinekovih CLT linij. Razstavni program smo dopolnili z zmeraj zanimivim strojem Rotoles z inovativno tehnologijo skobljanja ter GML brusilnim strojem za skobeljne glave. Oba stroja sta bila v pogonu in naši obiskovalci so bili navdušeni nad demonstracijami delovanja obeh.

Kot običajno na svetovnih sejmih, smo na našem razstavnem prostoru sprejemali naše stranke iz vsega sveta, ki so potrdile, da se CLT proizvodnja širi izven meja Evrope. Zaznati je bilo izredno živahno zanimanje za naše kompletne linije za izdelavo različnih lesenih konstrukcijskih elementov.

Posebej je potrebno omenit naš tradicionalni slovenski večer z živo glasbo, ki se je odvijal kot običajno, v četrtek zvečer. Tudi ta del sejma, tako kot celotna predstavitev na Ligni 2019 je bil izveden vrhunsko z kar gre zahvala tako našim sodelavcem kot tudi našim strankam, ki z dobro voljo, naredijo dogodek tako prijeten.

Ligna 2019