Po LIGNI

Na letošnjem sejmu Ligna 2023 smo, po štirih letih, bili priča ponovnemu obisku internacionalne strokovne publike. Ta izjemna udeležba je potrdila pomembnost in vpliv tega dogodka v lesni industriji. Ena izmed najbolj izstopajočih točk je bila prisotnost izdelkov našega podjetja Ledinek, ki so iskani tako v Evropi kot tudi v Severni in Južni Ameriki, ter Avstraliji, Novi Zelandiji, Aziji in Afriki. To kaže na izjemno kakovost in priljubljenost izdelkov znamke Ledinek.

Obiskovalci in razstavljalci so izrazili svoje zadovoljstvo z videno ponudbo in kakovostjo razstavljenih izdelkov. Ligna 2023 je omogočila strokovno izmenjavo znanja, izkušenj in poslovnih priložnosti ter pokazala, da brez osebnih kontaktov in sejmov ni možno sklepati poslov in sprejemati kvalitetnih odločitev o novih investicijah v branži.

Na našem razstavnem prostoru je bilo vse dni zelo živahno in zahvaljujemo se vsem poslovnim partnerjem, študentom, drugim razstavljalcem in gostom, ki so nas obiskali, si ogledali naše razstavljene stroje in z nami preživeli kakšno prijetno urico.

Posebej smo veseli, da si je sejem ogledalo tudi veliko naših sodelavcev, ki na ta način vidijo podjetje ne samo od doma, ampak v primerjavi s celotno svetovno konkurenco.
Tokrat je z nami bila tudi simpatična Ana, ki sicer dela v konstrukciji in David iz IT oddelka.

Vse pohvale gredo sodelavkam in sodelavcem za izreden angažma pri pripravi in izpeljavi naše zelo uspele predstavitve na sejmu in tistim, ki so k temu prispevali doma.